2B l bed and breakfast

ONZE BED AND BREAKFAST

Onze bed and breakfast is smaakvol en met veel zorg ingericht. Uiteraard kunt u er vanop aan dat we een vriendelijke en discrete service bieden. Omdat wij maar 1 ruimte verhuren bent u verzekerd van onze onverdeelde aandacht en alle rust. Bed and breakfast 2B beschikt over een ruime woon- slaap- en eetkamer, een badkamer en een aparte kinderslaapkamer. 

Onze bed and breakfast is rook- en huisdiervrij.

Wij bieden plaats voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.


Een voormalige boerenschuur hebben wij omgetoverd in een ruime woning en een bed and breakfast. De bed and breakfast, op de begane grond, heeft een luxe inrichting en is van alle gemakken voorzien.

's Morgens kunt u genieten van de prachtige zonsopkomst en gedurende de rest van de dag zal het mooie uitzicht op de polder van IJzendijke u verbazen.             

 


De bed and breakfast is rustig gelegen in de polder van IJzendijke, een dorp in West Zeeuws-Vlaanderen, ook wel "Petit Paris" genoemd. In de omgeving zijn prachtige wandelgebieden, mooie fietsroutes en de Zeeuwse kust, met de mooiste stranden van Nederland, op een steenworp afstand.


Na een dagje weg is het heerlijk thuiskomen in de bed and breakfast. Je kan nagenieten in de ruime tuin waar de kinderen zich kunnen uitleven terwijl je zelf in de overkapping of op het terras kunt genieten van de rust. Doordat de bed and breakfast een aparte kinderkamer heeft kunnen de ouders nagenieten terwijl de kinderen op bed liggen zonder dat ze gestoord worden.

 

 E-mailen
Info